OVER ONS

 

 Sandra en Ben Schiffeleers

Wijnhuis Ben Schiffeleers bestaat sinds             1 april 2002. Als uitbaters stellen wij ons graag even aan u voor: Ben en Sandra Schiffeleers, de voormalige eigenaars van café In Den Ouden Vogelstruys aan het Vrijthof in Maastricht. Bij ons vertrek uit ‘De Struys’ wisten we al dat onze passie bij de wijnen ligt. Daarom was het voor ons vanzelfsprekend dat we verder zouden gaan in de boeiende wereld van de wijn.

   

Ons wijnhuis is gevestigd in Maastricht, maar onze grenzen reiken verder!
Wij werken nauw samen met wijnhuis Christiaens in Tongeren.

Door die samenwerking
kunnen we direct leveren en, voor de horeca erg belangrijk, direct bijleveren.

Service en gastvrijheid zit ons in de genen. Samen met u maken we graag een wijnselectie, uiteraard aangepast aan uw zaak. Indien gewenst houden wij voor u ook de voorraad bij. Gewoon een lekkere wijn uitzoeken voor de privé kelder? Ook dat kan bij ons. De aantallen bepaalt u zelf: of het nu om 3 of 300 flessen gaat, u bent bij ons altijd welkom!

     

Regelmatig reizen we af naar Frankrijk,
om de nieuwe jaargangen of nieuwe wijnen uit ons
assortiment te proeven!

Zo proberen wij voortdurend onze catalogus voor u aantrekkelijk
en exclusief te houden. Twee maal per jaar organiseren we een wijnproeverij. U bent dan van harte uitgenodigd om u persoonlijk te komen overtuigen van onze keuzes.
Ons assortiment is exclusief voor de regio Maastricht en omgeving. De catalogus telt ongeveer 400 wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje en vele andere interessante wijngebieden.
Voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen, zowel particulier als zakelijk.

Ben en Sandra Schiffeleers.